Dogapromenad

Varmt välkommen på doga, en yogaklass för dig och din hund. Här möts vi i en gemensam aktivitet där vi är på samma plan som våra hundar. Vi jobbar med både aktivitet och vila, rörelse och stillhet. Yoga, mindfulness och meditation. Släpper stress och prestation.

Vi lyssnar inåt på vår kropp i yogan och gör bara det som känns bra i våra egna kroppar och likaså är det för hundarna, vi övar oss i att bli mer lyhörda och känner in våra hundar i positionerna. Hundarna kommer att möta övningarna olika utifrån sina fysiska förutsättningar, känslor, bagage, aktivitetsnivå mm. Precis som vi. Vi lär känna våra hundar på djupet genom doga; samspel i tillit, trygghet och lekfullhet. Att vara närvarande i stunden under dogatimmen och låta allt få bli som det blir. Här och nu. Din hund och du.

Vi är utomhus så kläder efter väder som du kan röra dig fritt i.
Vi har våra hundar kopplade hela dogaklassen, ta gärna med ett midjebälte om du har.
Lite hundgodis kan vara bra (vi jobbar i stort sett godisfritt) men till vissa övningar kan du ändå behöva nåt gott..
Filt eller annat underlag att sitta på (meddelas före klassen om du behöver ta med)

Doga är en avkopplande aktivitet som du och din hund gör tillsammans.
Du behöver inga förkunskaper och inga särskilda kläder mer än att du kan röra dig obehindrat. Alla övningar är enkla och nybörjarvänliga. Klassen kommer att innehålla lite olika yogaövningar för dig, din hund och er båda tillsammans. Massage och beröring, ibland även akupressur.
Och jag tänker att alla kan yoga och doga:
Även den energiska,stela, rastlösa, busiga, okoncentrerade, yrvädret, soffmysaren ..ung som gammal. Hund som människa. Ser fram emot att få möta er💕

Här kan du prova en mindful hundpromenad genom att klicka på länken:

https://youtu.be/a_Z–JzvpJA

*Hundpromenad med  doga och olika teman första lördagen varje månad kl 10-11.30 med en gemensam hundpromenad på ca 3 km, dogaövningar samt enklare fika till dig och din hund efteråt. Varje klass är fristående så ni kan välja att vara med enstaka gång eller flera.

5 Mars: vakna (rörelse och stillhet)

2 April: fokus (koncentration och balans)

7 Maj: sova (vila och avslappning)

4 Juni: läka (självkänsla och inre trygghet)

Start och mål vid Yogaladan i Attersta.  Pris 300kr/tillfälle alt 2 klipp på klippkort (klippkort i Yogaladan kostar 700kr/ 5 klipp) Bokas via Boka knapp nedan

*Prova på doga hos Dos Barbas måndagsmix se datum på instagram/Facebook 

*Privatlektion med individuell guidning

*om ni är ett litet gäng kan ni boka mig på en helt egen klass (minimum 2 ekipage max 4) pris utifrån antal

*Doga online du kan även doga online med mig.

Maila din förfrågan till jessica@yogaladan.nu