Doga

Varmt välkommen på doga, en yogaklass i skogen för dig och din hund. Här möts vi i en gemensam aktivitet där vi är på samma plan som våra hundar. Vi jobbar med både aktivitet och vila, rörelse och stillhet. Yoga, mindfulness och meditation. Släpper stress och prestation.

Vi lyssnar inåt på vår kropp i yogan och gör bara det som känns bra i våra egna kroppar och likaså är det för hundarna, vi övar oss i att bli mer lyhörda och känner in våra hundar i positionerna. Hundarna kommer att möta övningarna olika utifrån sina fysiska förutsättningar, känslor, bagage, aktivitetsnivå mm. Precis som vi. Vi lär känna våra hundar på djupet genom doga; samspel i tillit, trygghet och lekfullhet.

Att vara närvarande i stunden under dogatimmen och låta allt få bli som det blir. Här och nu. Din hund och du.

Klassen kommer att innehålla lite olika yogaövningar för dig, din hund och er båda tillsammans.

Här kan du välja mellan olika alternativ som:
*provapå drop-in klass;90 minuter
med gemensam hundpromenad som inledning/avslutning, doga samt enklare fika se datum och tider i bokningskalendern. 200kr (under utbildningpris. 50kr extra/om ni vill vara två människor)
*privatlektion 500kr/tillfälle ca 90 min (under utbildningspris) med individuella dogaövningar bokas via mail; jessica@yogaladan.nu
*om ni är ett litet gäng kan ni boka mig på en helt egen klass (minimum 2 ekipage max 4)

*dogakurs på 4 tillfällen där vi fördjupar och bygger vidare utifrån en röd tråd/tema. Gemensam hundpromenad som inledning/avslutning, doga samt enklare fika (datum kommer framöver)

Vi är utomhus så kläder efter väder som du kan röra dig fritt i.
Vi har våra hundar kopplade hela dogaklassen, ta gärna med ett midjebälte om du har.
Lite hundgodis kan vara bra (vi jobbar i stort sett godisfritt) men till vissa övningar kan du ändå behöva nåt gott att sträva mot
Filt eller annat underlag att sitta på.
Ta med egen termomugg, jag bjuder på enklare fika till dig och provsmakning av hemlagat godis till din hund.
Max 4 hundar/klass.

Doga är en avkopplande aktivitet som du och din hund gör tillsammans.
Du behöver inga förkunskaper och inga särskilda kläder mer än att du kan röra dig obehindrat. Alla övningar är enkla och nybörjarvänliga.
Och jag tänker att alla kan yoga och doga:
Även den energiska,stela, rastlösa, busiga, okoncentrerade, yrvädret, soffmysaren ..ung som gammal. Hund som människa. Ser fram emot att få möta er💕