Doga

Varmt välkommen på doga, en yogaklass för dig och din hund. Här möts vi i en gemensam aktivitet där vi är på samma plan som våra hundar. Vi jobbar med både aktivitet och vila, rörelse och stillhet. Yoga, mindfulness och meditation. Släpper stress och prestation.

Vi lyssnar inåt på vår kropp i yogan och gör bara det som känns bra i våra egna kroppar och likaså är det för hundarna, vi övar oss i att bli mer lyhörda och känner in våra hundar i positionerna. Hundarna kommer att möta övningarna olika utifrån sina fysiska förutsättningar, känslor, bagage, aktivitetsnivå mm. Precis som vi. Vi lär känna våra hundar på djupet genom doga; samspel i tillit, trygghet och lekfullhet. Att vara närvarande i stunden under dogatimmen och låta allt få bli som det blir. Här och nu. Din hund och du.

Vi är utomhus så kläder efter väder som du kan röra dig fritt i.
Vi har våra hundar kopplade hela dogaklassen, ta gärna med ett midjebälte om du har.
Lite hundgodis kan vara bra (vi jobbar i stort sett godisfritt) men till vissa övningar kan du ändå behöva nåt gott..
Filt eller annat underlag att sitta på.

Doga är en avkopplande aktivitet som du och din hund gör tillsammans.
Du behöver inga förkunskaper och inga särskilda kläder mer än att du kan röra dig obehindrat. Alla övningar är enkla och nybörjarvänliga. Klassen kommer att innehålla lite olika yogaövningar för dig, din hund och er båda tillsammans.
Och jag tänker att alla kan yoga och doga:
Även den energiska,stela, rastlösa, busiga, okoncentrerade, yrvädret, soffmysaren ..ung som gammal. Hund som människa. Ser fram emot att få möta er💕

Här kan du välja mellan olika alternativ som:

*Dogakurs på 4 tillfällen hos Dos Barbas hundar i Fällersta. Här fördjupar vi och bygger vidare utifrån en röd tråd med fokus på rörelse, stillhet, andning och närvaro.
Jag bjuder på enklare fika till dig och din hund som avslutning vid sista tillfället. Pris: 1200kr (maila gärna ditt intresse)

*Dogapromenad ca 4 km lång med dogastopp och enklare fika till dig och din hund. Start och mål vid Yogaladan i Attersta. Pris 300kr Söndag kl 10-12 (datum i oktober kommer)

*Dogaworkshop med fokus på avslappning, andning, meditation och beröring (olika terapeutiska massageövningar för din hund) Vi inleder med en gemensam hundpromenad och avrundar med en enklare fika till dig och din hund. Pris 300kr (datum kommer)

*Workshop prova på doga, söndag 19/9 hos Dos Barbas kl 10-11.30 med gemensam hundpromenad som inledning/avslutning, doga samt enklare fika 300kr

*Privatlektion 500kr/tillfälle ca 90 min med individuella dogaövningar.

*om ni är ett litet gäng kan ni boka mig på en helt egen klass (minimum 2 ekipage max 4) pris utifrån antal

*Doga online du kan även doga online med mig.

All doga bokas via mail: jessica@yogaladan.nu