YINYOGA online

Yinyogan är en blandning av yoga, kinesisk medicin och mindfulness med fokus på bindväv, leder,skelett, inre organ och meridianer. En klass med mjuka och enkla yogaövningar som även skapar ett lugn genom medveten närvaro. Vi stannar i varje position några minuter för att stimulera och töja bindväven, samtidigt som vi slappnar av i musklerna.
Denna yogaform är även ett fantastiskt komplement till annan fysik träning. Klassen passar både nybörjare och mer vana yogisar, alla kan yinyoga. Ha gärna lite varmare träningskläder eller kanske ännu bättre, lite lager på lager så kan du justera allteftersom.

Yogan börjar kl 19 och är 60 min lång, du får en länk till Skype som du kan logga in på vid ca 18.30 (då stänger jag även bokningen) så var redo och klar med ett gäng soffkuddar/filtar/täcke el dyl. Ta det du har hemma. För på Yinyoga bäddar vi in oss och ger kroppen stöd för att kunna vila, slappna av och återhämta sig. Jag guidar och hjälper dig in i varje position.
Du betalar med swish, 60kr /tillfälle (prova på pris i januari)

123 177 6293 Jessica Thelin

Från 1/2 höjer jag priset till 100kr/gång

Ni som har klippkort kvar, de gäller såklart tills ni yogat upp dem🙏

(Om ni är flera i samma familj som vill yoga behöver ni bara anmäla/betala för 1 person)

Om du är nybörjare på Skype, testa gärna i god tid att logga in. Och smsa mig vid problem på 0733-225773. (Ring inte på mitt nr på Skype då blir det tokigt)

Varmt välkommen❤️