Återhämtningsterapi

I yogaladan

Vill du få hjälp med utmattning, stressrelaterad ohälsa, ångest eller oro? Återhämtningsterapi är en terapiform vars metod är uppbyggd för att hjälpa dig att finna ett inre lugn. Som klient är du i fokus, tillsammans försöker vi hitta alla pusselbitarna för att förstå orsaken och vad du behöver för att må bättre.

Jag arbetar som återhämtningsterapeut utifrån ett holistiskt perspektiv med samtal. Grunden är att stilla tankarna, landa i nuet, acceptera det som hänt/är och finna nya strategier i livet som som känns rätt för just dig.

Hur många gånger vi ses är helt upp till dig. Ett tillfälle kan räcka långt. Men ofta behöver vi mer stöd längs vägen när vi vill starta om och göra nya val i livet. Jag lägger upp terapin i tre steg där jag introducerar ett steg i taget.

Jag har lagt ut bokningsbara tider och dessa hittar du på: yogaladan.touchupbooking.com
Jag kan erbjuda tider varje söndag mellan 14-18 men det är bara att maila om du önskar en annan dag så löser vi det (jessica@yogaladan.nu)

Vi ses i Yogaladan eller via telefon.
60 min kostar 395kr, paketpris för 3 samtal a 60 minuter vardera för 995kr

Du får gärna börja med ett samtal och känna dig för och sedan boka resterande till paketpriset..

Efter de första tre samtalen kan du sedan boka uppföljningssamtal till ett lägre pris a 300kr/gång


Några citat från mina klienter:

”Tack, livet känns mjukare nu. Som om alla vassa kanter suddats bort. Som att jag lever livet i mjuk bomull”

”Har under flera år haft en grå filt som innehöll det jag är rädd för som har hänt eller kan hända.Nu när filten är borta ser jag livets alla färger”

”Tack, jag fick jättebra redskap…du hjälpte mig att se saker på ett nytt sätt. Ibland hamnar jag i samma gamla hjulspår…då tar jag nya tag”


Varmt välkommen❤️