Yin & Restorativ yoga i Yogaladan

Söndagar 16.30-18

 

Varmt välkommen att möta den långsamma yinyogan som är en blandning av yoga, kinesisk medicin och mindfulness med fokus på bindväv, leder,skelett, inre organ och meridianer. En klass med mjuka och enkla yogaövningar som även skapar ett lugn genom medveten närvaro. Vi stannar i varje position några minuter för att stimulera och töja bindväven, samtidigt som vi slappnar av i musklerna.

 

Denna yogaform är även ett fantastiskt komplement till annan fysik träning. Klassen passar både nybörjare och mer vana yogisar, alla kan yoga i samma grupp då du kan anpassa yogan utifrån din kropp och dagsform. Ha gärna lite varmare träningskläder eller kanske ännu bättre, lite lager på lager så kan du justera allteftersom.

 

På samma klass får du även möta Restorativ yoga som är en lugn och stilla yogaform som ger återhämtning för kropp och själ. I restorative yoga stannar vi längre i varje position, ca 10-15 minuter, låter kroppen slappna av på djupet och aktiverar det parasympatiska nervsystemet. Den här yogaformen passar alla och ger ett skönt lugn i kroppen, bättre sömn, förebygger skador, stärker immunförsvaret och förbättrar cirkulationen i kroppen. Stress,utmattning, utbrändhet, kronisk smärta..Restorative yoga är en fantastisk yogaform som motverkar och hjälper vid stressymtom.

 

Lånar följande rader som berskriver fördelar med Restorative yoga (ur Yoga World nr 1 2019)
* Tränar det lugna nervsystemet att bli starkt
* Kartlägger var vi håller spänning
* Låter oss gå från att göra till att vara
* Hjälper oss att möta vad vi undviker om oss själva

175kr drop-in klippkort 5 ggr 750kr

studerande 10% rabatt

Välkommen hit!