Yinyoga i Yogaladan/YAM samt Yogisk AW

Runda av veckan  med den långsamma yinyogan som är en blandning av yoga, kinesisk medicin och mindfulness med fokus på bindväv, leder,skelett, inre organ och meridianer. En klass med mjuka och enkla yogaövningar som även skapar ett lugn genom medveten närvaro. Vi stannar i varje position några minuter för att stimulera och töja bindväven, samtidigt som vi slappnar av i musklerna.

Denna yogaform är även ett fantastiskt komplement till annan fysik träning. Klassen passar både nybörjare och mer vana yogisar, alla kan yoga i samma grupp då du kan anpassa yogan utifrån din kropp och dagsform. Ha gärna lite varmare träningskläder eller kanske ännu bättre, lite lager på lager så kan du justera allteftersom.

Yinyogaklassen i Yogaladan är 75 minuter lång ca en fredag/månad kl 17.15-18.30 Här bjuder jag på  alkoholfritt bubbel efteråt.

Yinyogaklassen på YAM är 60 minuter lång fredag morgon  kl 7-8. Här bjuder jag på varm dryck efteråt sa ta med egen mugg/termomugg. Obs! Boka gärna din plats senast kvällen innan, om inga bokningar kommit in på torsdag kväll vid 19-tiden ställs klassen in🙏

 

Jag har även två Yogiska AW på YAM

fre 14/10 17-18.30

fre 11/11 17-18.30

150kr/klass klippkort 5 ggr 700kr

studerande 10% rabatt

Välkommen hit!