Återhämtningsterapi/stresshantering

Vill du få hjälp med utmattning, stressrelaterad ohälsa, ångest eller oro? Återhämtningsterapi är en terapiform vars metod är uppbyggd för att hjälpa dig att finna ett inre lugn. Som klient är du i fokus, tillsammans försöker vi hitta alla pusselbitarna för att förstå orsaken och vad du behöver för att må bättre.

Jag arbetar som återhämtningsterapeut utifrån ett holistiskt perspektiv med samtal. Grunden är att stilla tankarna, landa i nuet, acceptera det som hänt/är och finna nya strategier i livet som som känns rätt för just dig.

Hur många gånger vi ses är helt upp till dig. Ett tillfälle kan räcka långt. Men ofta behöver vi mer stöd längs vägen när vi vill starta om och göra nya val i livet. Jag lägger upp terapin i tre steg där jag introducerar ett steg i taget.

Du bokar tid med mig via mail eller om du hittar en passande tid i bokningen.
Varmt välkommen att höra av dig ❤️jessica@yogaladan.nu

Vi ses i Yogaladan eller via telefon.
60 min kostar 495 kr, paketpris för samtal a 60 minuter vardera för 2000kr – sedan är du varmt välkommen tillbaka för att fylla på och checka av lite då och då.

495kr/60 min alt paketpris 5 samtal a 60 min för 2000kr. Uppföljande samtal efter dessa fem kostar 450kr/60 min. Jag har tystnadsplikt och är medlem och försäkrad i Svenska Friskvårdsförbundet.

Några citat från mina klienter:

”Tack, livet känns mjukare nu. Som om alla vassa kanter suddats bort. Som att jag lever livet i mjuk bomull”

”Har under flera år haft en grå filt som innehöll det jag är rädd för som har hänt eller kan hända.Nu när filten är borta ser jag livets alla färger”

Varmt välkommen❤️