Yogisk hälsoboost med yin och yang

Yogisk hälsoboost blir till våren 2022, håll utkik här, på IG och Facebook efter datum och när vi öppnar bokningen !!

För då bjuder vi in till en magisk Yogafest på Gällersta Forngård med DansYoga och avslutande vilande Yin/Restorativ yoga. Vi ser så framemot att möta dig och njuta av gemenskap genom dans och yoga.

 

Gällersta Forngård 

17.30 öppnar vi dörrarna
18-19 dansyoga med Frida Wirsen
19-19.15 fikapaus med mingel där vi bjuder på varm  dryck, en liten godbit , goodiebags och överraskningar.
19.15-20.15 yin/restorativ yoga med Jessica Thelin

360kr 

*Medtag egen yogamatta

 

Ett unikt tillfälle att möta Frida Wirsén som är inbjuden som gäst för att skapa space och sprida magisk energi. Frida är en av Sveriges främsta yogaprofiler och vill alltid leverera yoga med glädje. Två år i rad har hon varit nominerad som årets förebild och årets gruppträningsinstruktör till Guldhjärtat. Med en fot inom yogans filosofi blandar hon sina koncept med vetenskaplig akribi. Som hälsovetare har hon skrivit en studie om yoga ”Kan yoga minska stress och motivera till ökad fysisk aktivitet?: En intervjustudie om MediYoga”
inom medicin och idrottsvetenskap.

Med hennes företag ”Yoga by Frida” etablerar hon koncept runt omkring i Sverige som DANCE ENERGY YOGA, DANSYOGA och VINYASAHEALING. Och som den glädjespridare hon är vill hon inspirera DIG till en mer holistisk helhetshälsa. Läs mer om Frida här: @yogabyfrida eller www.fridawirsen.se

 

Jessica Thelin är utbildad  på Stockholms konstnärliga högskola i dans och har varit verksam många år i Stockholm med dans, rörelse och hälsa som danspedagog innan hon vidareutbildade sig inom yoga, meditation, mindfulness och återhämtningsterapi. Sedan 2018 driver hon sin egen yogastudio Yogaladan i Attersta. Jessicas yogaklasser strösslas med tankar kring återhämtning, om hur vi kan hitta en balans,  sakta ner och lyssna inåt. Läs mer om Jessica på @yogaladan eller Yogaladans hemsida.

 

VARMT VÄLKOMMEN till denna magiska YOGISKA HÄLSOBOOST Vi längtar efter att få träffa DIG <3

Kramasté Frida & Jessica